Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان استان تهران در دیدار با یک منتخب مجلس بر لزوم تغییر نگاه به آموزش و پرورش تاکید کردند. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، غلام حسین رضوانی، منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، در نشست مجازی با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان تهران که باموضوع بررسی مسائل آموزش وپرورش برگزارشد، با اشاره به لزوم توسعه آموزش وپرورش گفت: اگر در مواقعی گله‌مندیم که سرمایه اجتماعی نداریم، باید بدانیم که رشد و بالندگی این سرمایه جز از طریق آموزش و پرورش به دست نمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه سیاست ما در قبال سخنان مقام معظم رهبری طوری است که در حد حرف و صرفا تکرار باقی می ماند و در عرصه عمل ضعف داریم‌.

پالایش قوانین و احکام نامعتبر در حوزه سلامت از سوی مجلسنماینده تهران:لاریجانی هر کاری دلش می‌خواهد می‌کند/اداره مجلس میلی نیست

 

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم درباره لزوم تغییر دیدگاه به آموزش و پرورش تصریح کرد: متاسفانه برخی از مسئولین در برابر مشکلات و کم کاری‌هایی که در آموزش و پرورش هست به دنبال بهانه و توجیه هستند. مسئله اینجاست که ما باید دیدگاه خود را نسبت به امر آموزش تغییر بدهیم.

وی ادامه داد: ما در مسائل دیگر همچین دیدگاهی نداریم زیراکه در مسائل دیگر زود به نتیجه می رسیم اما چون آموزش و پرورش امری دیربازده است، کم کاری صورت می‌گیرد.

رضوانی تصریح کرد: دیدگاه ما باید این باشد که هزینه کردن در آموزش و پروش یک سرمایه گذاری است و هدر نمی‌رود. این ارگان باید توسعه توسعه پیدا کند. اگر در مواقعی می‌نالیم که سرمایه اجتماعی نداریم، باید بدانیم که این سرمایه به جز از طریق آموزش و پرورش به دست نمی آید. امید است که دید‌ مجلس آینده نیز تغییر پیدا کند.

امیر حسین محقق، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان تهران هم در این جلسه اظهار داشت: اهمیت آموزش و پرورش به دلیل تربیت نیروی انسانی کشور است، یعنی اگر ما همه سرمایه ها را داشته باشیم ولی نیروی انسانی نداشته باشیم، پیشرفت نخواهیم کرد.

وی در رابطه با اهمیت آموزش وپرورش درتمدن نوین اسلامی گفت: معلمان پایه ریز تمدن نوین اسلامی هستند که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره کرده اند. برای ساختن این تمدن یا کارخانه انسان ساز این نقش معلمان باید فراتر از بحث معیشت و مسائل رفاهی پرداخت.

محقق تاکید کرد: مطالبه اصلی ما تحول در آموزش و پرورش است که قلب این تحولات معلمین هستند که در دانشگاه فرهنگیان تعلیم می‌بینند.

انتهای پیام/

R1011173/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مجلس رتبه‌بندی معلمان دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس رتبه بندی معلمان دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران مجلس رتبه بندی معلمان دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی