Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: اجرا کنندگان سند 2030 فرش قرمز برای نفوذ غربی‌ها در دستگاه آموزشی کشور پهن کردند. این سند در ظاهر دارای نکات مثبتی است ولی در باطن، حاوی مطالبی است که با منافع ملی و دینی ما در تضاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمجتبی عبادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران در گفت‌وگو با خبرنگارپایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ با اشاره به وجود سند پیشرفته تحول بنیادین در کشور اظهار داشت: تا زمانی که ما گزینه‌ای چون سند تحول بنیادین در کشور داریم نیازی به سند 2030 یونسکو وجود ندارد و مسئولان امر به جای اینکه انرژی خود را صرف اجرای سند بین‌المللی 2030 کنند، به فکر اجرای سند تحول بنیادین باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با وجود این سند تراز نظام اسلامی، هیأت دولت مصوبه‌ای تصویب کرد تا اجرای برنامه آموزش 2030 کامل شود و به این ترتیب سیاست‌های مصوب نظام مورد بی‌مهری مسئولین قرار گرفت و این سند غربی در سایه غفلت از اسناد بالادستی کشور اجرایی شد.

عبادی اضافه کرد: با این سند، آقایان فرش قرمز برای نفوذ غربی‌ها در دستگاه آموزشی کشور پهن کردند. سندی که در ظاهر قضیه دارای نکات مثبتی است ولی در باطن، حاوی مطالبی است که با منافع ملی و دینی ما در تضاد است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران ادامه داد: به عنوان مثال در متن سند 2030 آورده شده است که «آموزش به عنوان ابزاری جامع و حیاتی برای ترویج مردم‌سالاری و حقوق بشر، به ارتقای شهروندی جهانی کمک می‌کند. آموزش گفت‌وگوی بین فرهنگی را تسهیل می‌سازد و احترام به تنوع فرهنگی، مذهبی و زبانی را که همگی برای دستیابی به شمول و عدالت اجتماعی ضرورت دارند، ترویج می‌کند» در صورتی که در نظام تعلیم و تربیت اسلامی، هدف، تربیت شهروندان مسئولیت‌پذیر بر مبنای آموزه‌های اسلامی است.

وی با بیان اینکه مسائل مطرح شده در سند 2030 تفسیر پذیر است، اظهار داشت: حال سؤالی که مطرح می شود این است که محتوای آموزش شهروند جهانی چه چیزی است؟ شاخص‌های شهروند جهانی چیست؟ آیا این بند با منافع ما تناسب دارد؟

عبادی به بخش دیگری از سند اشاره کرد و گفت: در این سند رسیدن به برابری جنسیتی و آزادی جنسی مد نظر است در حالی که سیاست ها، برنامه ها و قوانین کشور اسلامی این نیست. در قسمتی دیگر از متن به صورت تلویحی به عدم تفکیک جنسیتی در محیط آموزشی با عنوان ایجاد محیط های یادگیری امن، سالم، جنسیت محور و همه شمول اشاره شده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران خاطرنشان کرد: این در حالی است که در نظام تعلیم و تربیت اسلامی، باید به تناسب تفاوت‌ها و ویژگی‌های طبیعی دختران و پسران، امکانات آموزشی متناسب ارائه شود و جداسازی آموزش دختران و پسران یکی از اقدامات مؤثر در جهت تضمین برخورداری دختران از حقوق و نیز پیشگیری از ارتکاب اشکال مختلف خشونت علیه دختران توسط توسط گروه همسالان پسر است.

وی با بیان اینکه متن پر از ابهام است ادامه داد: با این تفاسیر، اگر آموزش و پرورش بخواهد این سند را در متن برنامه‌های خود قرار دهد، فاصله و شکاف عمیقی را با اسناد بالادستی خواهیم داشت. و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در انزوا قرار می‌گیرد.

عبادی تصریح کرد: متأسفانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی، در این قضیه کوتاهی کردند و باید مقابل این چنین برنامه‌هایی که رویکردشان نفوذ در کشور است کوتاه نمی‌آمدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران گفت: سند آموزش 2030 تنها یکی از 17 هدف توسعه پایدار است که امیدوارم مسئولان، با رویکرد انقلابی، جدیت و قاطعیت، مانع از تصویب و اجرای این قبیل پروژه‌های چراغ خاموش شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 

به گزارش همشهری آنلاین، ویدئوی منتشر شده از تراکم عجیب و خارج از ظرفیت دانشجویان در بخش پروتز یکی از دانشکده‌های دندانپزشکی کشور خبرساز شده است.

گفته می‌شود که در این بخش کمتر از ۳۰ یونیت دندانپزشکی وجود دارد اما ۸۰ دانشجو باید در این فضا آموزش ببینند. آن هم در حالی که در این بخش تنها یک عضو هیئت علمی برای آموزش دانشجویان حضور دارد.

این در حالی است که مدت‌هاست انتقادات زیادی نسبت به افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی با وجود فراهم نبودن زیرساخت‌های آموزشی مطرح می‌شود.

چندی پیش هم علیرضا رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با ابراز نگرانی بابت تاثیرات مخرب افزایش بی‌ضابطه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و بی‌توجهی به تامین زیرساخت‌های موردنیاز برای آموزش گفته بود: دانشجو، صندلی برای نشستن ندارد یا اینکه ۵۰ دانشجو با یک استاد بالای سر یک مریض می‌روند و به همین هم تعداد باید در راهرو بمانند.

به گفته این مسئول افزایش ظرفیت افسارگسیخته، فله‌ای و دستوری بدون رعایت زیرساخت‌ها کار را به اینجا می‌رساند که فرد تخصص می‌گیرد، اما مهارتی ندارد. این تصمیمات غلط که توسط افراد غیرمسئول و ناآگاه برای آموزش اتخاذ شده، حتما کیفیت آموزش پزشکی کشور را به گونه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد که مردم بیشترین خسارات را متحمل خواهند شد.

کد خبر 848325 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دندان و دندانپزشکی وزارت بهداشت و درمان خبر مهم آموزشی سازمان نظام پزشکی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است